9,95 este cea mai mare medie din Făgăraș, la Evaluarea Națională

foto: Inquam

Emoțiile pentru elevii de gimnaziu s-au încheiat. Rezultatele Evaluării Naționale au fost publicate pe site-ul Ministerului Educației.

Cel mai bun rezultat din Făgăraș este al unei eleve de la Colegiul Național Radu Negru (Școala Gimnazială Nr. 1). Ana Maria Suciu a obținut media 9,95, după ce a fost notată cu 9,90 la Limba și Literatura Română și cu 10 la Matematică.

Alți patru elevi ai aceleiași unități de învățământ au obținut medii peste 9,50: Maria Daria Cîrje (9,87), Raul Andrei Spătariu (9,87), Paula Teodora Butum (9,85) și Andreea Cristian (9,80).

O medie de 9,80 s-a înregistrat și la Liceul Teoretic Ion Codru Drăgușanu din Victoria, obținută de Andreea Maria Cojocaru.

Niciun elev din municipiul nostru nu a obținut anul acesta media 10. Au fost, în schimb, notați maxim la una dintre cele două probe: Ana Maria Suciu (Matematică),  Raul Andrei Spătariu (Limba și Literatura Română), Paula Teodora Butum (Matematică).

Moveos Fagaras_11.22
JTTI
Monumente funerare
Spalatoria GPC

Medii peste 9.50 au mai fost obținute de Bianca Maria Ciolan și Emma Bârzan de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu” și Teodora Tărcuță de la Colegiul Național Radu Negru.

Elevii care vor să depună contestații pot face acest lucru astăzi, între orele 14:00 și 19:00. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate, sâmbătă, 23 iunie 2018.

Toate rezultatele din județul Brașov se găsesc aici.


Apreciază
Distribuie