Singurul club cu concursuri naţionale

Concursul National de Ecologie

Concursul National de Ecologie

Clubul Copiilor din Victoria este singurul club din judeţ care are două concursuri naţionale finanţate din bugetul Ministerului Educaţiei. În luna octombrie conducerea instituţiei depune proiectele la Minister pentru ca ambele competiţii să poată fi finanţate şi în anul 2014.

Directoarea Camelia Bertea spune care sunt acestea: „Unul dintre concursurile finanţate este Concursul Naţional de Ecologie „Floare de Colţ”, aflat la a patra ediţie şi de doi ani este finanţat de Ministerul Educaţiei. Se desfăşoară în luna iunie a fiecărui an. Data de depunere a proiectelor pentru a fi finanţate este chiar luna aceasta, octombrie, pentru anul 2014 şi sperăm să primim finanţare din nou. Cel de-al doilea concurs finanţat este Concursul Naţional de Orientare Turistică „Cupa Munţilor Făgăraş”, care se desfăşoară în luna iulie. Îl facem de 5 ani, iar de doi ani este finanţat de Minister. Are acelaşi termen de depunere ca şi primul.”

Cele două competiţii, care presupun aplicaţii practice, se derulează pe durata a patru zile consecutive şi adună candidaţi şi dascăli din aproape toate judeţele ţării.

Amanet King Onix
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Royall Security
Sezar Forest - soferi profesionisti
Isoplus Special - Pasti
Florian Shaorma - Pasti
Victoria Federal IFN

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. la acest concurs se poate participa cu revista de ecologie? pt liceu
    prof cristina maxim,suceava

Comentariile sunt închise.