Clubul Copiiilor din Victoria are un cerc nou

Clubul Copiilor Victoria

Clubul Copiilor Victoria

Clubul Copiilor din oraşul Victoria se află în plin proces de înscriere a micuţilor. Noutatea de anul acesta constă în introducerea unui nou cerc, cel de dans modern şi contemporan, pentru care conducerea instituţiei a scos postul la concurs ani la rând, dar numai anul acesta un profesor originar din Recea a reuşit să obţină medie mare la titularizare.

Cercul pare să aibă şi cei mai mulţi înscrişi, dacă luăm în considerare că, în numai trei zile, pentru dans modern şi contemporan au optat 90 de copii. Anul trecut Clubul Elevilor de la Victoria a adunat 800 de micuţi, dar anul acesta, cu 10 profesori, se aşteaptă ca numărul acestora să crească.

Elevii din oraş mai au la dispoziţie şi următoarele cercuri: arta actorului, jocuri logice şi informatică, muzeologie şi tenis de masă, ecoturism, ecologie şi protecţia mediului, orientare turistică, dansuri populare, instrumente muzicale, design vestimentar şi iconografie.

Părinţii care încă n-au apucat să-şi înscrie odraslele la unul dintre acestea o mai pot face şi în următoarele zile, între orele 13.00 şi 17.00.

Monumente funerare
Mobila SH
Florian Shaorma
Demgy
Firma servicii renovare
Amanet King Onix
Proaspat Alb

(Cristina Cornilă)

 


Apreciază
Distribuie