Spitalul din Victoria, inaugurat dar nefuncţional!

Spitalul din orasul Victoria

Spitalul din orasul Victoria

Spitalul din oraşul Victoria a intrat din nou în atenţia autorităţilor. Deschis numai în teorie, spitalul încă nu funcţionează. O comisie alcătuită din 5 consilieri locali va decide în următoarea perioadă dacă va fi reziliat contractul cu clinica Paltinul sau dacă va continua sub auspiciile unor noi condiţii.

Unitatea spitalicească a fost inaugurată în toamna anului trecut, iar populaţia oraşului s-a aşteptat atunci să îşi rezolve din nou problemele medicale la spitalul oraşului. Imediat după fastuoasa inaugurare s-a dovedit că spitalul nu funcţionează nici constant şi nici gratuit.

Clinica din Sibiu aduce la un anumit interval de timp medici specialişti din judeţul vecin. Aceştia percep 50 lei pentru o consultaţie, iar înţelegerea iniţială încheiată între Primărie şi clinică prevedea că ele sunt gratuite. Consilierii locali au readus în discuţie contractul respectiv la ultima şedinţă a Legislativului. Ei au votat o comisie formată din 5 dintre ei (întreaga comisie juridică a Legislativului plus încă doi consilieri) care vor analiza cauzele pentru care nu s-a deschis spitalul.

Sezar Forest - soferi profesionisti
Amanet King Onix
Isoplus Special - Pasti
Brutaria Dragus
Victoria Federal IFN
Demgy

În sarcina lor cade întocmirea unui raport ce va fi prezentat până la 15 februarie şi va conţine o propunere din două variante posibile: fie demersuri pentru un spital public ca pe vremuri, fie continuarea înţelegerii cu clinica sibiană dar cu noi condiţii


Apreciază
Distribuie