Carpaţi Berivoi ratează finala

Veste tristă din fotbal cu privire la evoluţia în Cupă a echipei din Berivoi. Singura echipă făgărăşeană care a ajuns cel mai departe în Cupa României din zona Braşovului nu a reuşit să intre în finala competiţiei. Meciul decisiv din semifinalele Cupei, pentru accederea în finala întrecerii, a fost cel dintre FC Râşnov şi Carpaţi Berivoi. Fotbal 2

Disputa s-a desfăşurat în sistem tur-retur. În tur, disputat pe terenul din Berivoi, scorul final a fost stabilit încă din prima repriză, 1-1. Meciul retur, care s-a jucat ieri, 10 mai, de la ora 17.30, nu a adus calificarea făgărăşenilor, pentru că tabela indica la finalul meciului un scor sec 0-6 pentru cei din Râşnov.

Cu toate acestea, acest sezon competiţional a fost unul de excepţie pentru beriveni, ajungând în semifinalele competiţiei pentru prima dată. Berivoiul a avut un parcurs fabulos până în acest act competiţional, reuşind să elimine mai multe formaţii, printre care Oraşul Victoria, scor final 3-0, şi Înfrăţirea Hărman cu 2-0.

Monumente funerare
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar

Finala Cupei României la nivel judeţean se va disputa vineri, 13 iunie, iar actori vor fi cei de la Inter Cristian şi FC Râşnov. Inter Cristian a dispus în ultimul meci din semifinale cu 11-0 în faţa celor de la Cetatea Rupea-Homorod.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie