Aproape perfect la juniori

Echipa de juniori de la Carpaţi Berivoi a realizat un parcurs extraordinar anul acesta, clasându-se pe un meritoriu loc III, după mai multe meciuri spectaculoase şi victorii la scor.

Dacă echipa mare a Berivoiului a reuşit să ajungă până în sferturile Cupei României, echipa de juniori a terminat campionatul pe poziţia a treia, cu 96 de puncte, după 30 de partide, terminate cu 28 de victorii şi doar două înfrângeri. A fost surclasată de juniorii lui Inter Cristian, locul II, şi A.S.F. Zărneşti, locul I, cu 112, respectiv 120 de puncte.

Celelalte echipe de juniori din zona Făgăraşului, şi care activează în Liga a IV-a, sunt A.C.S. Oraşul Victoria şi Olimpic Voila. Juniorii din Victoria au terminat campionatul pe poziţia a VII-a, după 30 de meciuri, 13 victorii şi 17 înfrângeri. Juniorii lui Mircea Suciu au avut un parcurs mai slab anul acesta, terminând pe poziţia a 14-a.

Isoplus Special - Pasti
curatare tapiterie
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb

Juniorii C (1999) de la Civitas Făgăraş au terminat campionatul judeţean pe poziţia a opta, iar juniorii D (2001), pe poziţia a noua.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie