Burse pentru liceenii şi absolvenţii de liceu de etnie rromă

Sistemul medical îşi descide porţile pentru cetăţenii de etnie romă care îşi doresc ca în acest an să susţină examenul de admitere în cadrul unei instituţii de învăţământ din domeniul medicinei umane.

Tinerii romi cu vârsta maximă de 35 de ani (născuţi începând cu data de 1 octombrie 1978, inclusiv), care în anul academic 2012-2013 sunt înscriși în ultimul an de studiu liceal (clasa a XII-a zi sau a XIII-a frecvență redusă), dar și absolvenții de liceu romi care au obținut diploma de bacalaureat în anii anteriori și care nu sunt încadrați într-o altă formă de învățământ, pot aplica la tutorat, pe site-ul www.profesionistiromi.ro secțiunea BURSE ROMI, până pe 11 martie 2013.

Isoplus Special - Pasti
Amanet King Onix
Sezar Forest - soferi profesionisti
Primaria Soars - Pasti 2024
Victoria Federal IFN

În cadrul acestui proiect sunt oferite sesiuni de pregătire în regim gratuit, pentru 200 de elevi şi absolvenţi de liceu de etnie romă, la materiile biologie şi chimie/ fizică. Cursurile sunt axate pe programa pentru admiterea în unităţile de învăţământ superior cu profil medical și sunt realizate de profesori de specialitate. În plus, candidații selectați în program participă la tabere de motivare și primesc burse lunare în valoare de 500 de lei/ lună. Alexandru Socaciu


Apreciază
Distribuie