Este oficial: Civitas, a patra echipă din Liga a IV-a

Civitas Făgăraş este oficial a patra echipă din zona Făgăraşului care va evolua în Liga a IV-a. Preşedintele clubului Lucian Cupu a făcut precizarea că echipa s-a înscris oficial în liga judeţeană de fotbal, unde va evolua alături de Oraşul Victoria, Olimpic Voila şi Carpaţi Berivoi.

Sistemul de joc este unul care cuprinde inclusiv regula ca o echipă de juniori să evolueze înaintea echipei de seniori cu două ore. Din acest motiv juniorii C de la Civitas, care anul trecut au fost antrenaţi tot de Ciprian Mardan, vor evolua alături de echipa mare.

Echipa Făgăraşului i-a menţinut în lot pe Silviu Săndei şi Marian Streza, dar şi Ţăruş, Cocan şi portarul Maxim, la care se adaugă sportivii împrumutaţi anul trecut care au vârste cuprinse între 16 şi 18 de ani. În total cam 18 jucători formează lotul echipei, la care se adaugă şi alţi câţiva juniori care vor să facă pregătire suplimentară cu echipa mare.

Primaria Soars - Pasti 2024
Royall Security
curatare tapiterie
Isoplus Special - Pasti
Monumente funerare
JTTI
Agromar

Potrivit conducătorului clubului Civitas, Lucian Cupu, obiectivul principal este formarea unei echipe competitive, dar există şi dorinţa ca echipa să se claseze în prima jumătate a clasamentului final.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie