Ganea, pe punctul să plece de la Rapid

Zilele lui Ionel Ganea la Rapid par a fi numărate! Noul antrenor nu se află pe placul patronului, deşi evoluţia Rapidului a fost peste aşteptări în cele 4 etape de campionat. Patronul Valerii Moraru pregăteşte prima schimbare la Rapid de la preluarea clubului.

Patronul a fost deranjat de felul în care actualul tehnician a ajuns la cârma echipei giuleştene, fără ca el să fie consultat.

Oameni din jurul echipei susţin că, la insistenţele unuia dintre asociaţii acestuia, Moraru îl va schimba pe Ganea indiferent de prestaţiile alb-vişiniilor.

Fostul preşedinte al Concordiei Chiajna, Ion Butoi, ar putea deveni oficial al Rapidului odată cu stabilirea exactă a noii organigrame şi ar avea un cuvânt important de spus în alegerea noului antrenor. Acesta îl preferă pe Şumudică, scrie Gazeta Sporturilor.

Agromar
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Brutaria Dragus

29 de meciuri în Liga I a strâns Şumudică pe banca Rapidului în sezonul 2010-2011: 12 victorii, 10 remize şi 7 înfrângeri. 5 puncte a câştigat Ganea ca antrenor al giuleştenilor, obţinînd o victorie şi două remize în 4 meciuri.

(Andreea Marga)


Apreciază
Distribuie