Constantin Şelaru, handbalistul anului la Făgăraş

Cele mai cunoscute nume din lumea handbalului făgărăşean, masculin şi feminin, se vor afla mâine la Făgăraş. Printre vedetele care vor juca handbal în amintirea partidelor care i-au făcut celebri de-a lungul timpului, se regăsesc Tudor Roşca, Mani Urdea, Maria Ciulei, Constantin Şelaru, Cezar Nica şi alţii. minihandbal j5f

În total întâlnirea adună peste 200 de foşti handbalişti, antrenori sau delegaţi ai echipei. Organizatorii, printre care consilierul local Ilie Bardaşiuc şi Elena Epure, spun că festivitatea de deschidere a turneului comemorativ va avea loc sâmbătă, 23 august, de la ora 10.00, în sala de sport de la Colegiul „Radu Negru”.

Marea absentă a turneului este Mariana Târcă, celebra antrenoare de handbal din prima ligă naţională. Printre motivele absenţei de anul acesta se află şi deplasarea la un meci amical din străinătate. Meciurile de handbal sunt organizate pe mai multe categorii: vor juca fetele din două sau trei generaţii într-un singur meci, apoi vor urma băieţii, dar şi un meci de handbal mixt.

Constantin Şelaru, originar din Întorsura Buzăului, a jucat la Chimia Făgăraş, a fost în echipa naţională a României, campion naţional cu Chimia Făgăraş, al cărei căpitan a fost şi pentru care a jucat peste 18 ani. Între 1974 şi 1989 a fost conducător şi antrenor la Nitramonia Făgăraş.

Royall Security
JTTI
curatare tapiterie
Demgy
Brutaria Dragus
Monumente funerare

Diploma de “Portret de Campion” îi va fi oferită lui Constantin Şelaru în cadrul unei gale ce va marca evenimentul.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie