Cetăţeanul de onoare al Făgăraşului, Miron Mitrea, a scris o carte

Fostul lider sindical, ministru si parlamentar Miron Mitrea, încarcerat in februarie 2015 la Poarta Alba după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare, este un detinut model, are grija de pisicile din penitenciar si a terminat de scris prima sa carte.

Volumul este unul de memorii si poarta titlul ,,Amintiri… subiective. Momente de istorie imediată”. Dupa cinci luni petrecute la sectia Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Alba, unde sunt incarcerati detinutii cu regim semideschis, Miron Mitrea a fost lasat de comisia din penitenciar sa mearga la munca, la autobaza unei firme private de transport in comun din Constanta.

Tot la o editură din Constanţa a fost scos şi volumul de memorii, in care face dezvaluiri despre Ion Iliescu şi Petre Roman şi povesteste cum a trait el Revolutia si Mineriada din 1990.

Victoria Federal IFN
Royall Security
curatare tapiterie
Primaria Soars - Pasti 2024
Amanet King Onix
Agromar
Benzinaria Recea - Pasti 2024

Fostul lider al Sindicatului soferilor din Romania, ajuns ulterior ministru, este şi cetăţean de onoare al Făgăraşului. El şi-a petrecut copilăria la Făgăraş la bunicii din partea mamei.


Apreciază
Distribuie