Cupa Făgăraşului la înot are loc miercuri

O nouă ediţie a Cupei Făgăraşului la înot are loc săptămâna aceasta. Se va desfăşura miercuri, începând cu ora 15.30 în bazinul semiolimpic de la ştrandul Laguna Albastră. La această ediţie, a cincea la număr, pot lua parte copiii născuţi în perioada 1999-2009.

Vor fi mai multe probe de concurs, de 25, 50 şi 100 metri lungime, fie bras, fie liber. Un concurent se poate înscrie la mxim trei probe.

Cupa Făgăraşului la înot este organizată de profesorul de sport Aurelian Curticăpean, care de-a lungul anilor a găsit un motto potrivit pentru a-i motive pe copii: ,,Dacă ai câştigat – continuă, dacă ai pierdut – continuă, important este să participi!”

Agromar
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Royall Security
Florian Shaorma - Pasti
Proaspat Alb
curatare tapiterie

Pentru a participa la concurs, copiii trebuie să prezinte în ziua respectivă o adeverinţă medicală din care să rezulte că sunt apţi pentru înot. Micuţii născuţi după anul 2007 trebuie să fie capabili să înoate minim o lungime de 25 de metri fără materiale ajutătoare. De asemenea, este o condiţie obligatorie pentru toţi să poată începe proba printr-o săritură. Ei sunt aşteptaţi însoţiţi de un părinte şi dotaţi cu cască de înot şi ochelari.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie