Buton de Dislike, în curând pe Facebook

Mark Zuckerberg, creatorul rețelei de socializare Facebook, a anunțat marţi, 15 septembrie 2015, ca butonul de „Dislike“ va fi introdus în interfaţa Facebook, sub fiecare postare sau oriunde altundeva se găsește acum butonul „Like“.

Zuckerberg a mai confirmat că au existat multe dilemele legate de funcţionalitatea acestui buton. Temerea cea mai mare a fost legată de transformarea experienţei utilizării Facebook într-una negativă. El a declarat că nu își dorește ca oamenii să poată vota în jos un moment important pentru o altă persoană, care doar își exprimă supărarea.

Scenariul ideal pentru folosirea butonului de Dislike, în opinia lui Zuckerberg, ţine de exprimarea empatiei pe anumite subiecte. Dacă un prieten a postat ceva trist, iar butonul Like nu se pretează, utilizatorii vor putea apăsa pe Dislike. El a mai ţinut să menţioneze că designul unui buton de dislike este suprinzător de complicat, dar că în viitorul apropiat va fi integrată în Facebook o variantă de test, notează digi24.ro.

Benzinaria Recea - Pasti 2024
Demgy
Royall Security
JTTI
Primaria Soars - Pasti 2024

Simbolul efectiv ce va exprima lipsa de apreciere va fi, cum era de aşteptat, opusul unui Like – o mână cu degetul mare orientat în jos.


Apreciază
Distribuie