„Nimeni nu-i perfect”

Pe scena Casei de Cultură Făgăraş se joacă joi, 28 ianuarie 2016, de la ora 19, o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul.

Piesa „Nimeni nu-i perfect” de Simon Williams, în regia lui Radu Beligan, îi are ca protagonişti pe Silviu Biriş, Eugen Cristea, Andreea Şofron şi Rodica Ionescu/Florentina Ţilea.

„Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur fiica adolescentă şi de a-şi îngriji tatăl îmbătrânit, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase în speranţa că vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul”, se arată în prezentarea spectacolului.

Monumente funerare
Primaria Soars - Pasti 2024
Brutaria Dragus
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti

Bilete pentru spectacol mai pot fi achiziţionate încă de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraş (etaj 1). Informații la tel. 0268.211.929.


Apreciază
Distribuie