Școala Altfel… în tren!

Copiii şi cadrele didactice sunt invitaţi să meargă cu trenul. CFR Călători le propune pentru săptămână „Şcoala Altfel” (18-22 aprilie 2016) călătorii individuale sau de grup, pe distanţe scurte, la alegere.

Grupurilor de minim 20 de copii, organizate prin unitatea de învăţământ sau prin inspectoratele şcolare, li se acordă o reducere de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, clasa a doua. De reducere beneficiază inclusiv personalul însoţitor.

Pasionaţii  mici şi mari de călătorii cu trenul pot vizita şi muzeele tematice precum: Muzeul CFR din Bucureşti,  Muzeul locomotivelor cu abur de la Reşiţa sau Muzeul locomotivelor cu abur de la Sibiu.

Florian Shaorma
Agromar
Demgy
curatare tapiterie
JTTI
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

Conform unui comunicat al CFR Călători, în tot timpul anului, spre orice destinaţie din România, copiii de până la zece ani beneficiază de reduceri de 50% la trenurile InterRegio şi Regio, atât la clasa întâi cât şi la clasa a doua. Copiii mai mici de cinci ani pot călători gratuit fără loc separat.

CFR Călători îşi exprimă disponibilitatea de a încheia parteneriate cu organizatori de programe educaţionale pentru copii din întreaga țară care să promoveze călătoria cu trenul, spiritul civic și creativitatea.


Apreciază
Distribuie