Soluţii pentru canalizarea din cartierul Galaţi

Mai mulţi locuitori din cartierul Galaţi au ajuns la capătul răbdării după ce deşeurile din căminele de canalizare le-au ieşit în gospodării. Din toamnă începând, aceştia acuză că mizeriile adunate în sistemul de canalizare se revarsă sistematic din căminele arhipline. Oamenii au făcut sesizări peste sesizări şi au depus plângeri peste plângeri.

Deoarece recepţia lucrărilor s-a făcut cu ceva timp în urmă, administrarea reţelei de canalizare s-a delegat  către SC APĂ CANAL SA Sibiu, care va gestiona problemele apărute. Consilierii locali au votat, la începutul acestei săptămâni, trecerea administrării reţelei în grija operatorului regional de apă-canal. De acum, SC APĂ CANAL SA Sibiu va avea ca obiectiv soluţionarea problemelor de canalizare din cartierul Galaţi.

Demgy
Primaria Soars - Pasti 2024
Isoplus Special - Pasti
Amanet King Onix
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb

 

alexandru.socaciu@bunaziuafagaras.info


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Buna ziua,

    Titlul articolului dumneavoastra este :”Soluţii pentru canalizarea din cartierul Galaţi”.Din continutul articolului nu reiese nici o solutie.Faptul ca s-a pasat problema ,catre Apa-Canal Sibiu,inseamna pentru dumneavoastra rezolvarea problemei?

Comentariile sunt închise.