Tinerii au nevoie de aripi | Bikeathon 2018

Liceenii nu trebuie obligați sau împinși de la spate pentru a se implica în comunitate. Tinerii au inițiative, dar, în loc de a le fi tăiate aripile, trebuie susținuți.

Cum este și cazul celor din YouthBank. Adolescenții voluntari au constatat de-a lungul anilor că există o mare lipsă de motivare în rândul celor de vârsta lor.

Ați mai auzit de YouthBank, sunt cei care au reușit să transforme Casa de Cultură într-un cinema. Atât în municipiul Făgăraș, cât și în orașul Victoria.

De curând au organizat o vânătoare de ouă de ciocolată, cu ocazia sărbătorilor pascale, competiție la care au participat sute de copii. Iar acestea sunt doar două dintre activitățile în care s-au implicat în ultimii ani.

Acum încearcă să strângă fonduri pentru ca localnicii să aibă parte de evenimente sociale în continuare. Prin proiectul înscris la cea mai mare competiție sportivă caritabilă din județ, vor să determine și alți tineri să li se alăture.

Monumente funerare
Amanet King Onix
Isoplus Special - Pasti
Brutaria Dragus
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Victoria Federal IFN
curatare tapiterie
Demgy

Pentru că au planuri mari. Și-au propus ca în anul civic 2018-2019 să acorde finanțări de aproximativ 3000 Euro. Banii vor fi investiți în cel puțin șase proiecte ale liceenilor. Iar cel puțin două dintre acestea se vor desfășura în orașul Victoria și alte zone din Țara Făgărașului.

Bogdan Bucelea, voluntar

Pentru ca numărul tinerilor care se implică în comunitate să crească, YouthBank are nevoie de 4.000 de lei. Îi vor obține dacă ne alăturăm proiectului lor pe 9 iunie, ca bicicliști, sau dacă donăm o mică sumă de bani.

Materialul face parte din campania Bikeathon 2018, realizată de Star FM, Super FM și Bună Ziua Făgăraș, cu sprijinul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie