Trei medalii la înot

Locul III la proba de 100 m bras

Locul III la proba de 100 m bras

Un înotător din Făgăraş s-a întors de la un concurs internaţional de înot masters cu trei medalii. Aurelian Curticăpean a participat în 25-26 mai la Cupa VIVA, ediţia a II-a, care s-a desfăşurat în judeţul Galaţi într-un bazin de 25 de metri. Sportivul făgărăşean a luat parte la mai multe probe şi a fost medaliat de trei ori.

„Am participat la 6 probe individuale (50 m liber/spate/bras şi 100 m liber/spate/bras) şi 2 ştafete. Rezultatele au fost destul de bune pentru mine. Am luat un loc I şi o medalie de aur la proba de 100 m spate, am luat o medalie de argint la proba de ştafetă 4X50 m mix şi am luat o medalie de bronz la proba de 100 m bras – proba mea preferată, unde mi-am depăşit recordul personal”, spune Curticăpean.

La concursul din Galaţi au participat 7 cluburi de înot masters din România: Braşov, Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Reşiţa, Baia Mare şi Ploieşti. La categoria a III-a de vârstă, adică 35-39 de ani, au fost 12 participanţi.

Locul I la proba de 100 m spate
Locul I la proba de 100 m spate

Concursul este unul premergător Campionatului Naţional de înot masters, care se va defăşura în bazinul olimpic de la Braşov în intervalul 15-16 iunie.

Isoplus Special - Pasti
Florian Shaorma - Pasti
Proaspat Alb
Sezar Forest - soferi profesionisti

Aurelian Curticăpean spune că va participa cu siguranţă şi la acesta. Sportivul din Făgăraş este legitimat la Clubul Sportiv Tribeach Braşov.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie