Viol înterupt la Bărcut

Puţin a mai lipsit că o minoră de doar 12 ani din Bărcut să fie traumatizată pentru tot restul vieţii sale. Fata a fost la un pas de a fi violată de un consătean de-al ei cu 4 ani mai mare. Totul s-a întâmplat în casa bunicii.

Mama fetei a lăsat-o pe minoră să meargă la bunica ei. Denisa L. are 12 ani şi într-una din zilele trecute se afla singură în casa bunicii. În gospodărie a intrat un tânăr de 16 ani, Ilie S., care profitând de faptul că nu mai era nimeni acasă, a împins-o pe fată într-un pat din bucătărie, după care s-a urcat pe ea.

Ca să nu-i fie auzite ţipetele, i-a astupat gura cu obrazul său. În momentul în care încerca să-i desfacă fetei cureaua de la pantaloni, a intrat mama copilei. Speriată, femeia l-a trântit pe băiat de pe fiica ei, iar acesta a luat-o la sănătoasa.

Isoplus Special - Pasti
Victoria Federal IFN
Demgy
Amanet King Onix
Agromar
Florian Shaorma - Pasti

„Pentru că nu a vrut să rămână nepedepsit, mama a sesizat postul de poliţie din Şoarş. Copila le-a povestit anchetatorilor că nu a fost bătută şi nu a apucat nici să fie violată, astfel că băiatul este acuzat numai pentru tentativă de viol”, spune cms. şef Claudiu Bulborea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Făgăraş.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie