Moș Crăciun a ajuns la 90 de copii, într-un cătun din Țara Făgărașului

56 de școlari și 30 de preșcolari de la Școala Primară din Băieși l-au primit pe Moș Crăciun, ieri, prin intermediul proiectului Cutiuța Călătoare al Asociației Iia Călătoare.

Desaga Moșului a fost plină cu jucării, rechizite, hăinuțe, obiecte de igienă personală și dulciuri, strânse din donațiile asociației. De asemenea, a fost donată și o imprimantă multifuncțională, pentru activitățile educativ-instructive.

„Se spune că nu destinația contează, ci călătoria în sine. Au contat amândouă, la destinație ne-au așteptat ochi fericiți, zâmbete largi și bucurie nespusă, pe parcurs ne-a însoțit dragostea, altruismul și bunătatea. Fericite că am adus bucuria, chiar dacă poate ea durează doar cât o floare de mac, recunoscătoare tuturor celor ce au făcut posibilă ziua de astăzi”, scriu cele două membre ale organizației, pe pagina de Facebook Cutiuța Călătoare.

Agromar
curatare tapiterie
Sezar Forest - soferi profesionisti
Amanet King Onix
Demgy

A.B.

Proiectele asociației Iia Călătoare pot fi sprijinite cu donații în contul IBAN  RO90 BRDE 080S V695 6168 0800, SWIFT: BREROBU, deschis la BRD Făgăraș.


Apreciază
Distribuie