Fără permis, a lovit trei autoturisme din centrul Făgărașului și a fugit de polițiști

Un tânăr din Șercaia se poate „lăuda” că a împușcat trei iepuri dintr-odată: a condus fără permis, nu a oprit la semnalul poliției, în fugă a lovit alte trei mașini, iar după ce a pierdut controlul autovehiculului, a dispărut de la locul incidentului. Faptele îi vor fi răsplătite, conform legii.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „distrugere din culpă”, anunță, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Brașov.

În noaptea de 3 spre 4 noiembrie, o patrulă de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire a unei autoutilitare pe str. Mihai Viteazul.

Conducătorul auto a refuzat oprirea autovehiculului, așa că polițiștii l-au urmărit cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Pe str. Republicii, conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat trei autoturisme parcate regulamentar.

După producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoutilitarei au coborât și  au fugit în direcții diferite, reușind să se sustragă controlului, se mai arată în comunicat.

Amanet King Onix
curatare tapiterie
Brutaria Dragus
Victoria Federal IFN
Agromar
Sezar Forest - soferi profesionisti

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză și au stabilit faptul că autoutilitara a fost condusă de un tânăr, în vârstă de 29 ani, din localitatea Șercaia, care nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie