Dedienne Roumanie angajează responsabil comercial

Dedienne Roumanie își caută colegul care să fie reprezentantul său comercial.

  • Ești dinamic, autonom și organizat?
  • Ești un negociator fin și îți place să îți asumi responsabilitatea?
  • Poți identifica o piață și clienții potențiali?
  • Știi sa creezi un climat de încredere cu interlocutorii tai?
  • Știi să conduci o echipă?
  • Știi să analizezi fezabilitatea unui proiect în termeni tehnici și financiari?
  • Știi să comunici bine în limba engleza și deții cunoștințe suficiente pentru a fi independent în utilizarea mijloacelor informatice de lucru?

Atunci alătura-te echipei Dedienne Roumanie!

În cadrul departamentului de vânzări, misiunea responsabilului comercial este de a vinde produse sau servicii unui set de clienți. El abordează potențialii clienți cărora le oferă soluții adaptate nevoilor lor, negociază condițiile tehnice, termenele și costurile de implementare a fiecărui proiect. Relațiile cu clienții sunt în centrul activității sale. Odată semnat contractul, el asigură buna desfășurare a proiectului în toate dimensiunile sale: tehnice, comerciale, financiare.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și îți place și ție ceea ce Aristotel a spus și anume că: „Suntem ceea ce facem în mod repetat; prin urmare, excelența nu este un act singular, ci un obicei”, te invit să transmiți CV-ul și scrisoarea de intenție pe adresa de e-mail: office.roumanie@dedienne.com, sau să le depui la sediul societății din Făgăraș, strada Negoiu nr. 151 B, jud. Brașov.

Sezar Forest - soferi profesionisti
JTTI
Royall Security
Benzinaria Recea - Pasti 2024
Brutaria Dragus
Amanet King Onix
Agromar

Informații suplimentare poți  obține la numărul de telefon 0268.21.56.00, de luni până vineri, între orele 8-15, iar detaliile legate de oferta de lucru le vei putea afla în momentul în care vei fi chemat la o întâlnire cu viitorul tău coleg.


Apreciază
Distribuie