Explozie la Tohan | O persoană a murit, alte două s-au intoxicat cu fum (VIDEO)

O explozie s-a produs în seara de miercuri, 11 august, la un depozit privat de artificii de pe platforma Uzinei Tohan S.A.

O persoană a decedat și alte două sunt intoxicate cu fum.

La momentul producerii deflagrației în depozit se aflau trei persoane. Din nefericire, una dintre acestea a decedat. O altă persoană, intoxicată cu fum, se află acum în ambulanță, urmând a fi transportată la spital, iar cea de-a treia persoană a plecat din această zonă, cel mai probabil din cauză că s-a speriat”, a declarat prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, care s-a aflat la fața locului, împreună cu echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov și ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile învecinate.

ISU Brașov a intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă,  o autocisternă, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimică  și un echipaj pirotehnic.

Benzinaria Recea - Pasti 2024
Florian Shaorma - Pasti
Brutaria Dragus
curatare tapiterie

Au fost alertare și serviciile voluntare pentru situații de urgență Râșnov, Bran, Cristian și Vulcan.

Explozia a avut loc la o hala închiriata de o firmă din Săcele care are ca obiect de activitatea producția și comercializarea de artificii la punctul de lucru Tohan.


Apreciază
Distribuie