Îşi încearcă a două oară norocul

Peste 200 de elevi din Făgăraş îşi încearcă pentru a doua oară norocul anul acesta în promovarea examenului de Bacalaureat. Sunt 229 de absolvenţi de clasa a XII-a care nu au reuşit să treacă peste Bac din prima. Unii dintre ei sunt chiar din seriile anterioare. 

La Colegiul Naţional „Radu Negru” pentru sesiunea de toamnă s-au înscris 5 elevi, adică toţi cei care nu au promovat prima oară examenul, din cei 149 de absolvenţi ai instituţiei.

La Colegiul Naţional „Doamna Stanca” s-au înscris 21 de elevi. La prima sesiune au picat 20 din 104, astfel încât cel puţin unul dintre înscrişi trebuie să fie dintr-o promoţie anterioară.

La Colegiul „Aurel Vijoli” din 88 de înscrişi au reuşit să promoveze doar 15, astfel că 53 de elevi încearcă a doua oară. Restul absolvenţilor nu au de gând să-şi dea Bac-ul în această toamnă.

Monumente funerare
JTTI
Brutaria Dragus
Agromar
Florian Shaorma
Liceul Senchea

La Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea” au promovat examenul de Bacalaureat 21 de elevi din 129 de înscrişi. Pentru sesiunea din august s-au înscris 134 de copii, asta însemnând că mulţi dintre ei sunt din serii mai vechi.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie