Autoutilitare second cumpărate de Primărie

Primăria Făgăraş s-a pus pe cumpărat autoutilitare second-hand! Pentru că „puşculiţa” oraşului este cam goală, edilii nu se încumetă să achiziţioneze maşini noi. Aşa se face că în urmă cu câteva zile administraţia publică a cumpărat o autoutilitară cu 7 locuri plus benă la mâna a doua.

Iniţial, autorităţile au alocat 65.000 de lei să cumpere o autoutilitară nouă, dar până la urmă au cumpărat una mult mai ieftină second, expusă la intrarea în oraş dinspre Braşov.

Au cheltuit doar 17.600 lei, aşa că le-au mai rămas bani să mai cumpere şi o Dacie papuc care să se încadreze între 15.000 – 20.000 lei. Va fi tot second şi aceasta. Ambele maşini vor deservi domeniul public, a explicat viceprimarul Cătălin Cârje.

Monumente funerare
Isoplus Special - Pasti
curatare tapiterie
Primaria Soars - Pasti 2024

Primăria vrea să retragă tractoarele de pe drumuri şi să folosească utilitare la spaţiile verzi, atât pentru economie de combustibil, cât şi pentru o mai mare uşurinţă de mişcare. Autorităţile locale au avut în micul parc auto 5 tractoare, dar după ce au dat 3 dintre ele către operatorul de salubritate au mai rămas cu 2 tractoare cu remorci.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie