UPDATE: Minoră dispărută a fost găsită

ACTUALIZARE

Subcomisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov a transmis vineri, 7 februarie, că tânăra, în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu la data de 21.01.2020, a fost identificată pe raza orașului Rupea, județul Brașov. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii din Hoghiz caută o fată din localitatea Apața, județul Brașov. Tatăl minorei a sesizat poliția joi, 6 februarie, asupra faptului că fiica sa a plecat de la domiciliu încă din  21 ianuarie 2020 și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,40 m înălțime,  35-40 kg greutate, constituție atletică, ten măsliniu, păr negru, lung, ochi căprui, fața ovală, nu prezintă semne particulare.

Salco
Copy Center TMF
Monumente funerare
Bikeathon 2020

La momentul plecării, fata era îmbrăcată cu vestă de culoare portocalie, pantaloni tip blue jeans, de culoare albastră, adidași de pânză, de culoare neagră și fes de culoare mov.

Nu are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Apreciază
Distribuie