A ignorat un ordin de protecție și a ajuns în arest

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și lovirea sau alte violențe.

O femeie, în vârstă de 50 ani, din Făgăraș, a sesizat Poliția duminică, 19 iulie, că ar fi fost agresată fizic de fostul său concubin, în vârstă de 55 ani.

Organele de ordine au stabilit faptul că, la data de 17 iunie 2020, Judecătoria Făgăraș a emis pe numele bărbatului ordin de protecție prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de fosta sa concubină și față de locuința acesteia.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, s-a deplasat la domiciliul foste sale concubine din Făgăraș și ar fi agresat-o fizic pe aceasta, potrivit comunicatului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Tractari auto
Dedienne - responsabil calitate
Eve
Monumente funerare

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Apreciază
Distribuie