A început înscrierea proiectelor la bugetarea participativă

A IV-a ediție a bugetării participative a fost lansată în Făgăraș. Făgărășenii pot înscrie proiectele până în 6 iunie 2022, pe site-ul instituției: www.bp.primaria-fagaras.ro

„Toate propunerile vor fi analizate de comisia de evaluare în perioada 7 iunie – 14 iulie. Proiectele eligibile vor fi apoi supuse la vot, în perioada 15 iulie – 16 august, urmând să fie implementate de către administrația locală după afișarea rezultatelor, pe 2 septembrie”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Făgăraș.

Persoanele cu inițiativă sunt așteptate la atelierul de bugetare participativă, joi, 5 mai, de la ora 18.00, la Clubul Elevilor (str. Doamna Stanca nr. 33).

Spalatoria GPC
Senchea
Stihl
Monumente funerare
Demgy - locuri de munca
Amanet King Onix

Cetățenii care doresc să se implice în dezvoltarea zonei în care locuiesc vor afla ce trebuie să facă pentru a înscrie un proiect și cum pot fi sprijiniți de Primăria Făgăraș.

Pentru fiecare dintre proiectele câștigătoare va fi alocată o sumă maximă de 100.000 de lei, bugetul total fiind de 500.000 de lei. Regulamentul este disponibil aici.


Apreciază
Distribuie