A început înscrierea proiectelor la bugetarea participativă

A IV-a ediție a bugetării participative a fost lansată în Făgăraș. Făgărășenii pot înscrie proiectele până în 6 iunie 2022, pe site-ul instituției: www.bp.primaria-fagaras.ro

„Toate propunerile vor fi analizate de comisia de evaluare în perioada 7 iunie – 14 iulie. Proiectele eligibile vor fi apoi supuse la vot, în perioada 15 iulie – 16 august, urmând să fie implementate de către administrația locală după afișarea rezultatelor, pe 2 septembrie”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Făgăraș.

Persoanele cu inițiativă sunt așteptate la atelierul de bugetare participativă, joi, 5 mai, de la ora 18.00, la Clubul Elevilor (str. Doamna Stanca nr. 33).

Amanet King Onix
Green Ambalaje

Cetățenii care doresc să se implice în dezvoltarea zonei în care locuiesc vor afla ce trebuie să facă pentru a înscrie un proiect și cum pot fi sprijiniți de Primăria Făgăraș.

Pentru fiecare dintre proiectele câștigătoare va fi alocată o sumă maximă de 100.000 de lei, bugetul total fiind de 500.000 de lei. Regulamentul este disponibil aici.


Apreciază
Distribuie