A plecat și Szopka de la CSM Făgăraș. Urmează alții

Încă un jucător pleacă de la CSM Făgăraș, după ce Florin Acatrinei a semnat un precontract cu Dinamo București.

Răzvan Szopka merge la Potaissa Turda, una dintre cele mai bune echipe. Este câștigătoarea Challenge Cup și deținătoarea medaliilor de bronz din campionatul intern.

Handbalistul ar fi primit o ofertă mult mai bună.

„I-a expirat contractul și Turda   i-a făcut o ofertă financiară mult mai bună decât puteam să-i facem noi. Dacă vine Turda și îți oferă cu 30 – 40% mai mult decât îți dă Făgărașul… Iar la noi nu s-a rectificat încă bugetul, nu știm încă foarte sigur pe ce bani o să stăm în continuare”, ne-a declarat Marius Gruia, președintele CSM Făgăraș.

El mai spune că, deși banii investiți de municipalitate în echipă par mulți, realitatea este alta. Multe cluburi din țară stau mai bine financiar.

Pensiunea Confort Morosanu
Schimbări majore

Szopka și Acatrinei nu sunt singurii care vor părăsi echipa. Vor fi făcute mai multe schimbări, astfel că unele contracte nu vor mai fi prelungite.

„Când vor pleca, nu știu, dar sunt mai mulți jucători cărora nu o să le prelungim contractele. Cea mai mare parte pentru că nu mai vrem noi, o să aducem alții”, adaugă Gruia.

Formația antrenată de Liviu Andrieș s-a aflat în coada clasamentului, la finalul campionatului, dar a reușit să evite retrogradarea, după ce echipele Odorhei și Iași s-au retras din campionat.


Apreciază
Distribuie