A treia licitaţie pentru administrarea azilului

azilul de pe strada Verde

azilul de pe strada Verde

Municipalitatea încearcă pentru a treia oară să-i găsească un administrator căminului de persoane vârstnice de pe strada Verde. Din 2012 azilul ar fi putut primi primii ,,clienţi”, dacă Primăria Făgăraş ar fi avut disponibile 7 miliarde să investească în dotări, de la paturi, până la aparatură medicală, electronică şi casnică.

Pentru că oricât au scotocit în bugetul local şi n-au găsit niciun surplus de bani pentru dotarea centrului, autorităţile l-au scos la licitaţie. Adică aşteptau un ONG sau o firmă care să vină să-l administreze, să încaseze profiturile, dar şi să investească în dotările necesare funcţionării. S-a întâmplat de două ori. De fiecare dată s-a dovedit că în România nu există niciun investitor dispus să-şi asume riscurile de a băga 7 miliarde în azil, neştiind dacă azilul e capabil sau nu să aducă profit.

Se spune că a treia încercare e cu noroc. Şi bine ar fi să fie aşa, pentru că Legislativul Făgăraşului tocmai a votat scoterea la licitaţie a căminului pentru a treia oară.

Mobila SH
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist
Florian Shaorma
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

  1. Interesant ! Ma intreb de ce romanii inca fac parte din lumea a III-a !!?? Vedeti si cand e vorba sa spuna o valoare sau un pret, o fac intr-o maniera de pe timpul lui Mihai Viteazul Ce sa intelegem noi si altii de aici din diaspora? Scrieti mai oameni buni preturile cel putin in € si nu intr-o moneda de mult disparuta!

Comentariile sunt închise.