Abonamente cu preț special la MASSIF pentru brașoveni

Organizatorii MASSIF lansează „BrassoViza”, prima campanie locală dedicată brașovenilor. Persoanele care au buletin de Brașov pot achiziționa abonamente la un preț special, în perioada 28 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023. Astfel își pot asigura participarea la prima ediție a celui mai așteptat festival de la munte, din Europa, scrie Revista Golan.

Cei care vor să își achiziționeze abonamentele folosind buletinul de Brașov, pot scana codul QR dedicat campaniei sau pot accesa site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea For Locals.

După completarea și confirmarea datelor din formular, brașovenii vor primi pe mail un cod de discount pe care îl pot folosi la achiziționarea abonamentelor General Access. Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 euro plus taxe.

Massif va avea loc între 3 și 5 martie, în Poiana Brașov. Organizatorii promit că vor anunța curând și cine sunt primii artiști naționali și internaționali care vor veni iarna aceasta în România.

Moveos
Demgy - locuri de munca
Florian Shaorma
Spalatoria GPC
Amanet King Onix

MASSIF promite să aducă, pe lângă vibe-ul de festival, și activități pentru cei care iubesc muzica, distracția și sporturile de iarnă, dar și pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni. Conceptul festivalului este „Free Your Wild Side” și reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele trei zile de distracție la munte mixul perfect dintre atmosfera de festival și activitățile de iarnă.

„MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul și Estul Europei. Sunt convins că vom reuși să oferim atât celor pasionați de muzică și distracție, cât și celor pasionați de sporturi de iarnă, cea mai complexă și intensă experiență de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Brașov și în mai multe locații din stațiune”, declară Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe.


Apreciază
Distribuie