Accident cu 11 victime la Perşani

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut aseară în localitatea Perşani. Accidentul a avut loc la ora 20.30, după ce un şofer de 28 de ani, din Vaslui, care conducea dinspre Braşov spre Sibiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar în dreptul localităţii Perşani a pierdut controlul maşinii şi a ajuns pe contrasens, de unde venea un microbus.

Şoferul microbuzului a vrut să evite impactul şi a tras de volan în partea dreaptă, ajungând pe trotuar, unde a lovit o femeie de 34 de ani şi un copil de trei ani şi jumătate, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Liviu Naghi. În microbuzul de transport persoane, care aparţine unei firme din Sibiu, se aflau 17 pasageri şi şoferul, şapte dintre pasageri fiind răniţi şi transportaţi la spital, fiind rănit şi şoferul care a provocat accidentul.

La locul accidentului au intervenit patru echipaje SMURD şi cinci ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean Braşov şi la Spitalul Municipal Făgăraş.

BPM - excavatorist
Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Reno Depo
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Florian Shaorma

Cel mai grav sunt cei doi pietoni, femeia şi copilul acesteia, care au suferit fracturi la membre şi traumatisme craniene.


Apreciază
Distribuie