Accident cu 7 victime între Veneția și Părău

foto: DRDP Brașov

ACTUALIZARE 3

A mai decedat o persoană.

„Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio respirator, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarată decedată.

Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov, Spitalul Fagaras si Spitalul de Pediatrie Brasov pentru îngrijiri de specialitate.

Printre victime se află și 3 persoane minore care au fost transportatea la Spitalul de Pediatrie Brasov, respectiv la Spitalul Fagaras pentru investigatii medicale suplimentare”, transmite ISU Brașov.


ACTUALIZARE 2

ISU: Dintre cele 7 victime, din păcate o persoana a fost declarată decedată.

O altă persoană este în stop cardio respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical.


ACTUALIZARE 1

Florian Shaorma
BPM - excavatorist
Monumente funerare
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN

IPJ Brașov anunță că, în urma coliziunii , o persoană a decedat, iar alți ocupanți au suferit leziuni corporale.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe cacarosabil.


ȘTIREA INITIALĂ

Un accident rutier a avut loc vineri pe DN1 S, între localitățile Veneția de Jos și Pârău în care au fost implicate 3 autoturisme, informează ISU Brașov.

Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 7 victime.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un achipaj cu apa și spumă, 6 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ și o autospecială pentru transport victime multiple.

Misiunea este în dinamică.


Apreciază
Distribuie