2 morți și 5 răniți în accidentul cumplit de la Veneția de Jos. 3 copii, printre victime

foto: Info Trafic Făgăraș

Două persoane au murit și alte cinci au fost rănite în accidentul cumplit care a avut loc pe DN1S, între localitățile Veneția de Jos și Părău, vineri seara.

O persoană a murit, iar o alta a intrat în stop cardio respirator, după ce trei mașini s-au ciocnit. Aproximativ două ore mai târziu, salvatorii au mai anunțat un deces. Femeia care se afla în stop cardio respirator, în vârstă de 35 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Printre cei cinci răniți se află și trei copii, care au fost transportați la Spitalul de Pediatrie Brasov și la Spitalul Municipal Făgăraș pentru investigatii medicale suplimentare.

„Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov, Spitalul Făgaras si Spitalul de Pediatrie Brașov, pentru îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

JTTI
Fantanita Craiesei
Demgy
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Cabinet ORL
Proaspat Alb

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă și spumă, 6 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ și o autospecială de transportare a victimelor multiple.

De asemenea, sunt prezente și echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru a stabili împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe cacarosabil.


Apreciază
Distribuie