Accident de muncă în șantierul de la Cetate. Polițiștii fac verificări

foto: arhivă

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

Potivit buletinului de presă al IPJ Brașov, luni, 7 decembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Făgăraș.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce se afla în zona unui șantier de restaurare a unui obiectiv turistic situat pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare și a unui umăr.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, se arată în informarea IPJ Brașov.

Monumente funerare
RMN Diagnostica
TMF Copy Center

Incidentul a fost anunțat și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.


Apreciază
Distribuie