Accident grav la Codlea. Bucăți din mașinile implicate, împrăștiate pe zeci de metri de carosabil

foto: IPJ Brașov

Accident rutier la ieșirea din localitatea Codlea către Brașov, miercuri la prânz. În imaginile video publicate de martori se poate observa cum, în urma impactului, bucăți din mașinile implicate au fost împrăștiate pe o distanță de zeci de metri, pe carosabil.

ACTUALIZARE 14:07

„Două dintre cele trei victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale, iar cea de a treia persoană a fost transportată la spital de către un participant la trafic, până la sosirea fortelor de interventie la fața locului. Toate cele trei persoane sunt constiente. Alte patru persoane au fost evaluate la locul accidentului și au refuzat transportul la spital”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din primele informatii primite de ISU Brașov, în accident sunt implicate patru autoturisme și au rezultat trei victime, constiente. „La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere si o autospecială de la SVSU Codlea. Misiunea este în dinamică”, potrivit ISU Brașov.

Mobila SH
BPM - excavatorist
Amanet King Onix
Reno Depo
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb

Potrivit IPJ Brașov, „în jurul 12.15 a avut loc un accident rutier pe DN1, la ieșirea din localitatea Codlea, ieșirea spre localitatea Ghimbav.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, care au stabilit, până la acest moment, că în accident au fost implicate 4 autoturisme. Primele date indică existența unei singure victime, la acest moment fiind evaluată medical.

Traficul rutier se desfășoară în mod alternativ, prin dirijarea acestuia de către polițiștii prezenți la fața locului, motiv pentru care cerem conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă. Cercetările sunt în dinamică, polițiștii rutieri urmând să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.”

Un jandarm aflat în timpul liber a sărit în ajutor victimelor accidentului de la Codlea


Apreciază
Distribuie