Accident în Beclean

Neatenţia la volan, oboseala şi excesul de viteză au făcut ca în numai câteva zile să se înregistreze mai multe accidente pe DN1, în zona Făgăraşului. Cei mai mulţi implicaţi în producerea acestora au fost cetăţeni români, stabiliţi în vestul Europei.

Unul dintre accidente s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute în Beclean, în dreptul imobilului cu numărul 159. C. Dumitru, de 49 de ani, stabilit de mai mult timp în Portugalia, circula pe DN1 din direcţia Sibiu spre Braşov. Acesta se deplasa spre Republica Moldova, ţara sa de origine, împreună cu soţia şi cu fiica sa. „Aflat la volanul maşinii sale marca Volkswagen, a acroşat cu roata stânga faţă scuarul de separare a sensurilor din localitatea Beclean, a pierdut controlul direcţiei de accident Beclean2deplasare şi s-a izbit violent de un autoturism marca Peugeot, parcat regulamentar în partea lateral dreapta”, a declarat cms. şef Claudiu Bulborea, purtător de cuvânt al Poliţiei Municipiului Făgăraş.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor C. Angela, de 49 de ani, soţia şoferului neatent, şi C. Ana de 23 ani, fiica acestora. Cele două femei au fost transportate la Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” din Făgăraş, prezentând mai multe traumatisme, fracturi şi contuzii.

Reno Depo
JTTI
Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare
Amanet King Onix
Demgy
Sumi Agro - Mospilan
Mobila SH

Polițiștii făgărășeni continuă cercetările.


Apreciază
Distribuie

  1. Aceste insule de beton ,generatoare de accidente in lant in Beclean , Mindra si Sercaia reprezinta un grav pericol grav pt soferi !Zecile de rapoarte facute de cei de la politia rutiera , nu dau un semnal de alarma pt autoritati?
    Lipsa unei piste de biciclisti intr-o zona promovata pt acest tip de turism ,e suplinita de ronduri duble de flori ce maninca din carosabil 2 metrii pe DN 1 generind haos in trafic !Pacat de banii aruncati in aceste prostii ,,,,,,,

  2. banii nu au fost aruncati ! au intrat in buzunarele unora ! aducetiv-a aminte ca toate aceste scuare au fost facute dupa ce se terminase drumul de mult !

Comentariile sunt închise.