Accident în Dridif. Coloană ,,infinită” de maşini

UPDATE

O Dacie şi un camion au făcut ,,cunoştinţă” pe DN 1

Un accident de circulaţie soldat cu două victime, pasagere într-un Logan, s-a produs luni, 3 martie, în jurul prânzului pe Drumul Naţional 1 în localitatea Dridif.

,,Protagoniştii” sunt un Logan roşu condus de un şofer din Făgăraş şi un camion Mercedes condus de un bărbat din Braşov. Şoferul camionului era angajat la o firmă şi făcea distribuţie de produse alimentare pe sate. Din spusele martorilor, bărbatul venea aproape zilnic în Dridif şi cunoaştea bine traseul. Acesta a ieşit de pe o străduţă laterală din sat în DN 1. Deşi avea indicatorul STOP, bărbatul nu a pus frână la ieşirea pe drumul naţional şi, deşi a văzut că dinspre Sibiu venea un autoturism, a considerat că are timp suficient să vireze la stânga înainte de apropierea lui.

A urmat impactul, destul de puternic, ţinând cont că toată partea din faţă a Daciei Logan este făcută praf, parbrizul spart şi air bag-ul sărit. Şoferul din Dacie şi o pasageră din dreapta au suferit vătămări şi au fost duşi la spital.
Circulaţia pe principalul drum al ţării a fost blocată şi s-au format cozi pe trei kilometri înspre Făgăraş şi înspre Sibiu.

Maşinile mici au fost deviate de poliţişti pe străzi lăturalnice din sat, însă tiriştii s-au văzut nevoiţi să staţioneze până când organele de poliţie şi-au terminat măsurătorile şi au fotografiat probele de la faţa locului, respectiv cioburi, sânge şi urme de frânare.

(Cristina Cornilă)

Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Mobila SH

DSCN4226DSCN4208

________________________________________

S-a întâmplat în jurul orei 12.30.

,,Protagoniştii” sunt un Logan roşu şi un camion Mercedes.

DSCN4204DSCN4210DSCN4221DSCN4202DSCN4223


Apreciază
Distribuie