Accident mortal pe DN 1, la ieșirea din Făgăraș

Un accident rutier a avut loc luni seara pe DN 1, la ieșirea din Făgăraș spre Mândra, între un autocamion și un autoturism.

Potrivit ISU Brașov, în urma accidentului, un bărbat în vârstă de 41 de ani aflat în autoturism a suferit leziuni incompatibile cu viaţa și a fost declarat decedat.

IPJ Brașov informează că traficul rutier este restricționat în zona accidentului: „Primele date indică faptul că autoturismul ar fi pătruns în intersecție pe drumul prioritar, loc în care ar fi avut coliziunea dintre cele două vehicule. În urma impactului, persoana aflată la volanul autoturismului a suferit leziuni incompatibile cu viața pentru care a fost declarat decesul”.

Cabinet ORL
Mogaldea Therapy
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Demgy
Fantanita Craiesei
JTTI

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa și spumă și o ambulanță SAJ. dar sunt prezente și echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.


Apreciază
Distribuie