Făgărășean oprit în trafic, testat pozitiv la patru tipuri de droguri

Polițiștii din Făgăraș au oprit pentru control, duminică, în jurul orei 09.15, un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu. La volan se afla un tânăr de 27 de ani, care a fost testat pozitiv la patru tipuri de droguri.

„Întrucât au observat indicii ale consumului de substanțe interzise, polițiștii l-au testat din acest punct de vedere. Rezultatul testării a indicat prezența în organism a patru tipuri de substanțe psihoactive. Menționăm că acesta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că, în continuare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vedere stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism”, transmite IPJ Brașov.

Spalatoria GPC
Florian Shaorma
JTTI
Cabinet ORL
Second hand & outlet
Proaspat Alb

A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie