Accident rutier la Veștem. Traficul este blocat iar pentru o victimă a fost solicitat elicopterul SMURD

ACTUALIZARE

În accident sunt implicate un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din  București și un ansamblu tir condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj.

„Din cercetările preliminarii efectuate a rezultat că șoferul microbuzului nu ar fi păstrat o distanță de siguranță, intrând în coliziune cu semiremorca ansamblului tir condus în fața sa. Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a pasagerului din microbuz, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din jud. Ilfov”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, care a mai menționat și că, în apropierea  accidentului s-au produs două autotamponări. Șoferii a două autoturisme au intrat în coliziune cu parapeții, fără a se înregistra victime.


ȘTIREA INIȚIALĂ

IPJ Sibiu a transmis că pe A1, în zona Veștem, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.  Deoarece traficul rutier este blocat total, circulația este deviată la km 238, prin Mohu.

„Din primele informații, există o victimă încarcerată și alte două victime care au nevoie de asistență medicală. La fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD”, a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit Centrului Infotrafic, coliziunea a avut loc pe un carosabil umed. Se estimează reluarea traficului pe A1 după ora 14.00.


Apreciază
Distribuie