Acuzată de tâlhărie la Bucureşti, prinsă la Voila

foto: arhivă

Poliţiştii făgărăşeni au prins o femeie acuzată de tâlhărie şi căutată pentru soluţionarea unui dosar penal. Infractoarea este din Râmnicu Vâlcea, a săvârşit tâlhăria la Bucureşti şi a fost prinsă la Voila. Poliţiştii de la Biroul Rutier au oprit în trafic, pentru un control de rutină, un autoturism marca BMW pe DN1, în localitatea Voila.

Cei trei oameni din maşină au fost rugaţi să se legitimize. Şoferul avea acte şi era din Râmnicu Vâlcea, unul din pasageri avea şi el documentele asupra sa şi s-a dovedit că era tot din Râmnicu Vâlcea, iar femeia din maşină n-a putut să facă dovada identităţii sale. Cei trei au fost conduşi la sediul Poliţiei, iar aici oamenii legii au căutat-o în baza de date şi au găsit-o sub identitatea de M. Dulceaţa.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, tot din Râmnicu Vâlcea, era căutată într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, fiind emis pe numele ei un mandat de aducere de către Secţia de poliţie 18 din Bucureşti. Ea a fost predată poliţiştilor braşoveni, iar cercetările sunt continuate de oamenii legii din capitală.

Florian Shaorma
Mogaldea Therapy
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Second hand & outlet
Spalatoria GPC

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie