Adina Roșca, Dana Goleț și Analog concertează la Făgăraș pentru copiii cu autism

Adina Roșca, Dana Goleț și formația Analog vor concerta la Făgăraș, pentru sprijinirea copiilor cu autism.

Evenimentul caritabil va avea loc la Casa municipală de Cultură, marți, 2 aprilie, de la ora 17.00, când este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului.

Artiștii vor urca pe scenă pentru a dovedi că atunci când oamenii se unesc totul este posibil. Făgărășenii sunt invitați să participe în schimbul unei donații minime de 15 lei.

„Este un eveniment cu și despre copiii cu cerințe speciale, cu autism. Pe lângă copilașii noștri de la Asociația DICTA Făgăraș și Brașov, care vor fi pe scenă și vor cânta, vor dansa pentru dumneavoastră, vor fi și alte momente artistice oferite de trupa de balet a Casei de Cultură, trupa teatru Thalia, Dana Goleț și formația Analog, Adina Roșca, formația Paradox. Dacă nu ați apucat să luți invitații, vor fi disponibile și în ziua respectivă, la intrare”, ne-a declarat Anca Manciu, directorul asociației.

Toate fondurile strânse în urma concertului vor fi donate asociației DICTA, care are în grijă aproximativ 120 de copii din Făgăraș și Brașov.

Bilka
Anunt Primaria Sercaia
Copy Center TMF

„Dragi făgărășeni, vă salut și vă îmbrățișez. Vă aștept, la Casa de Cultură, la un spectacol caritabil dedicat copiilor cu autism. Din puținul nostru le putem oferi și lor. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, ne îndeamnă cântăreața Adina Roșca.

„Dragii mei, vă aștept în număr cât mai mare alături de noi, la Casa de Cultură, pentru a ajuta acești copilași minunați”, spune interpreta Dana Goleț.

Organizația neguvernamentală DICTA a deschis un centru de îngrijire și în municipiul nostru, în urmă cu 2 ani. Copiii urmează aici terapii specifice, pentru a se putea integra în mediul social. În același timp, centrul oferă consiliere familiilor acestora, sprijin și îndrumare, pentru a trece mai ușor peste dificultăți.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie