Adio debranşări anul acesta!

sediul Ecoterm

sediul Ecoterm

Anul acesta nu se mai pot face debranşări de la furnizorul centralizat de agent termic. Ultimele cereri de debranşare au fost depuse în 16 august, iar la această oră angajaţii societăţii prelucrează ultimele dosare, potrivit directorului Marius Tişcă. Ecoterm

În circa o săptămână toate cererile de debranşare vor fi contabilizate, aşa că se va cunoaşte numărul făgărăşenilor care au renunţat la căldura şi apa caldă primită din sistemul centralizat în favoarea unei centrale de apartament.

Sezonul debranşărilor a început, la fel ca în fiecare an, în data de 10 mai. La puţin timp după startul său, conducerea Ecoterm aprecia că numărul debranşaţilor va fi în scădere faţă de cel înregistrat în ultimele veri.

Motivul ar fi fost scumpirea gazului metan în cursul anului, în mai multe reprize, ultima dintre ele preconizându-se la 1 octombrie. Rămâne să vedem, la contabilizarea debranşărilor, dacă populaţia Făgăraşului a ţinut cont de faptul că pentru o centrală individuală de apartament preţul facturii va fi mai mare din cauza gazului metan.

JTTI
Demgy
PSD - alegeri locale 2024
Victoria Federal IFN
Agromar
Firma servicii renovare

La ora aceasta societatea de furnizare a agentului termic mai are racordaţi 2.344 de făgărăşeni.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie