Administratorii asociaţiilor de proprietari verificaţi la sânge

În două luni de zile, cei 134 de administratori ai asociaţiilor de proprietari din Făgăraş au de dat socoteală în faţa unei comisii de control. Comisia cu pricina este alcătuită din toţi juriştii Primăriei, cei doi auditori din cadrul administraţiei publice şi viceprimarul Cătălin Cîrje, fiind şi sub conducerea acestuia din urmă.

În total 7 persoane vor verifica fiecare administrator în parte şi vor stabili dacă acesta este potrivit pentru funcţia pe care o ocupă.

Raţiunea pentru care s-a luat această decizie este, pe de o parte, de verificare a datoriilor către societăţile de utilităţi, pe de altă parte, de găsire de modalităţi în vederea separării ţevilor de apă şi termie, individual, pe apartamente.

Sumi Agro - Kaishi
Demgy
Reno Depo
Florian Shaorma
BPM - excavatorist

Viceprimarul Cătălin Cîrje a dat publicităţii restanţele neîncasate de furnizorii de utilităţi din oraş. În ultimii 14 ani Ecoterm a acumulat o sumă de 2,5 milioane de euro. Salco Serv are de încasat vreo 800.000 de lei, o parte din bani fiind de pe vremea RASC. Serviciul de apă are de recuperat 2,4 milioane de lei de când făcea distribuţia Apa Serv şi încă 2,4 milioane de lei de când o face Apă Canal, adică din 2009 încoace.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie