Adunare Generală de dare de seamă

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Făgăraş se pregăteşte de Adunarea Generală de dare de seamă, care are loc o dată pe an. Anul acesta se va desfăşura în 16 aprilie la ora 10.00 în clubul instituţiei de pe strada Doamna Stanca.

Vicepreşedintele Dumitru Iacobuţă spune care va fi ordinea de zi a lucrărilor: ,,Este vorba de darea de seamă a Consiliului Director, darea de seamă contabilă pe anul 2012, raportul de gestiune şi planul de venituri şi cheltuieli preliminar pe anul în curs, raportul Comisiei de Cenzori, întrebări, discuţii, propuneri, critici şi aprecieri ale activităţii.”

TMF Copy Center
RMN Diagnostica
Monumente funerare

 Participarea la şedinţă se va face prin prezenţă individuală cu carnetul de membru sau prin delegati, unul la 200 de membri. Asta înseamnă vor fi în jur de 50 de delegaţi care vor reprezenta cei 11.000 de membri ai instituţiei. În cazul în care aceştia nu se prezintă cu toţii în ziua programată, Adunarea Generală se va desfăşura a doua zi, în 17 aprilie, ora 10.00 Adunarea Generală are loc la CARP o singură dată pe an, iar alegerile au loc o dată la 4 ani, următoarele urmând a se desfăşura în anul 2015. Andreea Marga


Apreciază
Distribuie