Alina Bica: „Nu am fugit din țară”

Alina Bica a părăsit țara și se află de trei săptămâni în Costa Rica.

Fostul șef al DIICOT neagă, însă, informațiile apărute pe diverse canale media, potrivit cărora ar fi fugit.

Făgărășeanca susține într-un interviu, dat în exclusivitate pentru site-ul Lumea Justiției, că nu a fugit din țară și nici nu are de gând să o facă. În schimb, nu a vrut sa dea nicio explicație legată de motivele care o țin departe de România, motivând că sunt unele personale.

„Am văzut știrile apărute despre pretinsa mea fugă din țară. Într-adevăr nu mă aflu în țară, lucru pe care l-am adus la cunoștintă instanței, dar țin să precizez că nu se pune problema saă fi fugit din țară, așa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Mă confrunt cu o situație personală, privată, care și ea a fost adusă la cunoștința instanței. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situația în foarte scurt timp”, a declarat Bica pentru Lumeajustitiei.ro.

Happy Feet
Monumente funerare
Bikeathon 2019

Fostul procuror șef al DIICOT nu s-a mai prezentat la termenele proceselor sale încă din 4 decembrie, iar ședințele de judecată au fost amânate.

Judecătorii au ridicat anul trecut controlul judiciar asupra Alinei Bica, astfel că avea voie să părăsească teritoriul României.


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.