Godină reacționează la anunțul noului premier

Polițistul brașovean Marian Godină reacționează după ce PSD  a propus ca viitorul prim-ministru, după demisia forțată a lui Mihai Tudose, să fie Viorica Dăncilă.

„Județul fără nicio librărie (da, oricât s-ar ofusca unii, județul Teleorman nu are absolut nicio librărie înregistrată cu codul CAEN aferent la Registrul Comerțului) furnizează cei mai mulți oameni de stat. Și cică să citești mult dacă vrei să ajungi mare”, scrie Godină pe pagina sa de Facebook.

Numele noului premier a fost stabilit astăzi, într-o nouă ședință a CExN PSD.

Viorica Dăncilă este o apropiată a șefului PSD, Liviu Dragnea. Din 2009, ea este deputat în Parlamentul European, iar din 2015 conduce Organizația Națională de Femei a PSD.

Happy Feet
Bikeathon 2019
CTF

Dăncilă este membră a PSD din 1996. În perioada 2004-2008 a fost președinte al Organizației de Femei PSD Videle și consilier local în aceeași localitate. Din 2005 până în 2009 a fost președinte al Organizației Județene de Femei a PSD Teleorman și membru în Consiliul Național al PSD. Între 2003 și 2011 a fost președinte al Organizației PSD — Oraș Videle. S-a născut în 16 decembrie 1963, la Roșiorii de Vede, în județul Teleorman.

În 1988, a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploiești, iar în 2006 a absolvit masterul „Spațiul Public European″ din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.


Apreciază
Distribuie