Anchetă internă la IPJ Brașov. Un polițist ar fi afirmat că trage în oameni dacă mai travesează strada

foto: Transilvania365.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a demarat o anchetă internă, după ce un agent ar fi afirmat că va trage cu arma din dotare în protestatarii care nu părăsesc trecerile de pietoni.

Mai mulți manifestanți au acuzat că în timpul protestului inedit de la Brașov, care a avut loc ieri, polițistul ar fi spus că „dacă mai treceți pe trecere o să trag”.

„S-a dispus verificarea aspectelor prin Biroul Control Intern”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

foto: Transilvania365.ro

În plus, reporterii Transilvania 365 au surprins momentul în care agentul brusca oamenii, unul dintre el căzând pe carosabil.

Traficul a fost blocat pe mai multe artere importante din Brașov, ieri, după ce aproximativ 100 de oameni au traversat străzile, fără oprire, zeci de minute. După ce ajungeau pe trotuar, traversau din nou, astfel încât mașinile nu și-au putut continua drumul.

Firma servicii renovare
curatare tapiterie
Agromar
Monumente funerare
Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Demgy

Inițiativa nu i-a enervat pe șoferi, ci dimpotrivă. Conducătorii auto i-au claxonat în semn de susținere și au început să îi aplaude pe protestatarii care strigau „Parlament penal, marș la tribunal” și „Nu vrem să fim o nație de hoți”.

Protestul inedit a avut loc după ce Camera Deputaților, for decizional, a adoptat Codul Penal modificat.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie