Aproape 400 de utilaje de deszăpezire, pregătite să intervină

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov a anunțat că este pregătită să intervină cu aproximativ 400 de utilaje de deszăpezire în următoarele ore, având în vedere avertizările meteo care anunță răcirea bruscă a vremii, ninsori și viscol.

Avem în depozite aproximativ 15 mii de tone de material antiderapant și tot personalul este prezent în bazele de deszăpezire.

Cu toate acestea îi avertizăm pe șoferi să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să nu plece la drum dacă nu au mașina pregătită pentru condiții de iarnă”, a subliniat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Vă reamintim că meteorologii au actualizat avertizarea de cod galben de răcire accentuată a vremii în toate regiunile țării. Astfel, intervalul de valabilitate este de joi, 11 februarie (ora 12) până luni, 15 februarie (ora 10).

Fifth Avenue - locuri de munca
Spalatoria GPC
Sezar Forest
Monumente funerare

În noaptea de joi spre vineri (11/12 februarie) vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, la început ploi apoi predominant ninsori. Se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Local se va semnala polei sau ghețuș.

Detalii, aici.


Apreciază
Distribuie